Het aanbod van Maas en Waal Fit

Het aanbod van Maas en Waal Fit

Ontdek het veelzijdige groepslessen, personal coaching en EGYM aanbod van Maas en Waal Fit in Beneden-Leeuwen

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Zoek je een sportschool of fitnessclub in Maas en Waal waar jij je thuisvoelt, je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Maas en Waal Fit de beste keuze! Met 850m2 aan kracht en cardioapparatuur sta je bij ons nooit in de wachtrij. Sport in vertrouwde omgeving, Maas en Waal Fit in Beneden-Leeuwen is er voor het hele gezin!

EGYM
EGYM

Uniek in Beneden-Leeuwen slimme krachttoestellen van EGYM! EGYM is de leider in de ontwikkeling van de nieuwste fitness technologie. Het biedt preventief en curatief ondersteuning doordat alle trainingsprogramma’s automatisch worden aangemaakt en vastgelegd op de toestellen. De toestellen worden eenmalig ingesteld op een persoonlijk polsbandje aan de hand van een krachttest. De trainingen zijn effectief, motiverend en na iedere 6x trainen worden ze automatisch aangepast. In de EGYM trainerapp, die volledig is geconnect met de toestellen, houden we de voortgang bij. Vergroot je prestatievermogen en verbeter je dagelijkse lichaams-functionaliteit zonder enige blessures. Word fit met EGYM, trainingen van 30 minuten!

Meer informatie
Personal Coaching
Personal Coaching

Ik ben Jennifer van de Pol en sinds januari 2019 eigenaar van het bedrijf ‘’healthcoaching by Jenn’’ Na een aantal jaren in verschillende sportscholen gewerkt te hebben werd het tijd om deze ervaringen om te zetten in iets voor mijzelf. In deze jaren van lesgeven aan groepen en het begeleiden van mensen naar een persoonlijk doel kwam ik er al snel achter dat ik de meeste voldoening haalde uit het persoonlijke stukje. Sinds 1 september 2020 ben ik part time in dienst bij Maas en Waal Fit waar ik vooral in de eGym te vinden ben. Voor de personal coaching heb ik hier een prachtige ruimte tot mijn beschikking waar ongeveer alles mogelijk is.

Live Groepslessen
Live Groepslessen

Op de maandagavond , donderdagavond van 19.30-20.30 en op de woensdag morgen van 09.00-10.00 worden er circuitlessen gegeven, in deze trainingen staan samen trainen en een stuk gezelligheid voorop.

Virtual Groepslessen
Virtual Groepslessen

We maken gebruik van Clubjoy groepslessen online. Ieder kwartaal keuze uit meer dan 122 verschillende lessen online. Voorbeeld cycling de hele dag door op een groot beeldscherm afgebeeld, fiets je door verschillende gebieden op een tijdstip wanneer jij maar wilt. Maar zo kun je natuurlijk ook een half uurtje power ( bodypump ) yoga , steps doen wat jij maar leuk vindt. Grote voordeel van dit systeem je kunt het de gehele dag door doen en bent niet afhankelijk van een instructeur die er is van bijvoorbeeld 19.30 tot 20.30

Small Group Training
Small Group Training

Maak kennis met een leuke en dynamische training in een kleine groep. Samen met één van onze fitness trainers traint u uw hele lichaam op een veilige manier. Onze Small Group training is geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. Je werkt hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je algehele fitheid.

Zonnebank
Zonnebank

Officiële Ergoline zonnebank! Heerlijk voor de ontspanning. Al voor 2 euro per week hebben onze leden extra zon in het pakket! Of start met een 10-rittenkaart voor 75 euro.

Samenwerking met Fysio-R
Samenwerking met Fysio-R

Samenwerking Fysio-R ; Aan de voorkant van ons bedrijfspand zit sinds 2019 Fysio-R gevestigd hiermee werken wij nauw samen. Stel u heeft een blessure dan kunnen we u daarmee direct verder helpen. Andersom maakt Fysio-R gebruik van onze fitnessmogelijkheden boven en beneden in de zaal.

Meer informatie
Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Maas en Waal Fit is nu ook met de EGYM aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland! Sporten met 40% voordeel.

Jeugd Fitness (12 t/m 17 jaar)
Jeugd Fitness (12 t/m 17 jaar)

Ben je nog geen 18 jaar, maar wil je sporten op de fitnessvloer? Dat kan met jeugdfitness. Onze fitness trainers zorgen voor leuke en veilige trainingen. Na school kom je dan lekker trainen!

Fit Boxing
Fit Boxing

Fitboxing is een conditionele training waarmee op een laagdrempelige manier verschillende elementen uit het kickboksen en fitness worden behandeld. Verschillende stoot-en trap combinaties komen in deze les aan bod. Tijdens onze lessen maken we gebruik van oa bokszakken met bokshandschoenen, maar komen ook spierversterkende oefeningen aan bod.

Drankmodule
Drankmodule

Drinken tijdens sporten is van groot belang. Met onze speciale upgrade van €1,50 per week vult u uw mineralen en vitamines aan zonder dat deze sportdrank suikers bevat.

Wat onze leden zeggen

Joelle van Zon, 21 jaar

Sinds januari doe ik nu Egym bij Maas en Waal Fit. Ik zocht al langer iets anders dan de reguliere fitness wat ik niet vol kon houden. Bij eGym worden alle toestellen eenmalig ingesteld op hoogte en op jouw kracht via een slimme krachttest. Deze gegevens worden opgeslagen op een eigen polsbandje. Hierdoor kun je daarna snel en efficiënt trainen in 30 minuten per training. Het is uitdagend omdat je iedere 6 trainingen een nieuwe training krijgt. Dit houd ik wel vol daarom is Maas en Waal Fit voor mij perfect.

Joelle van Zon, 21 jaar

Timo de Kleijn, 24 jaar

Fitness is naast mijn werk mijn grootste hobby geworden bij Maas en Waal Fit. Ik train er al vanaf 2013 en ik heb er mijn werk van gemaakt. Voor mij is het een soort van ontmoetingsplek geworden van vrienden uit Maas en Waal. De apparatuur is uitgebreid wordt regelmatig vernieuwd en ze zijn de laatste jaren enorm uitgebreid. Naast trainen vind ik het ook heerlijk even een zonnebankje te pakken voor een lekker kleurtje.

Timo de Kleijn, 24 jaar

Angelique van Zon, 51 jaar

Waarom ik voor Maas en Waal fit heb gekozen is met name de sfeer. Ik train in een kleinschalige ruimte op de eGym 2x per week 30 minuten. Het fijne is dat alles ingesteld wordt, in mijn vorige sportschool wist ik niet wat ik deed of ik wel het juiste gewicht had, of het aantal herhalingen wel klopte. Bij eGym wordt dit allemaal ingesteld dat is heerlijk. We zijn meestal met 5 a 6 personen in de circeltraining en er is altijd een eGym coach waar je met jou vragen terecht kan. eGym werkt voor mij echt, ik voel mij fitter en sterker waardoor ik beter door de dag kom. Zeker een aanrader.

Angelique van Zon, 51 jaar

Gerard van Bergen, 80 jaar

Sinds enkele jaren doe ik nu eGym ik voel me hier echt geweldig bij en ik roep altijd als ik dit blijf doen wordt ik zeker 90 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een autobedrijf. Ik spring nog graag in mijn auto om wat auto,s op te halen en dan rijd ik gerust alleen nog 500 a 600 km op en naar naar onze oosterburen. Het fijne van eGym is dat het kleinschalig ruimte is met rustige muziek. Ik ga 3x per week in de morgen en dan zie ik veel leeftijdsgenoten die ook vitaal ouder willen worden. Het is totaal anders dan de reguliere fitness waar ik niet zo van houdt. Ik kan het iedereen aanraden die toch wat wil doen maar die niet kiest voor de normale fitness met harde muziek om dit eens te proberen, wie weet zien we elkaar.

Gerard van Bergen, 80 jaar

Feline Braun, 19 jaar

Ik sport bij Maas en Waal fit omdat de sfeer er altijd goed is en ongedwongen. Ik sport er met veel vriendinnen en vrienden die elkaar helpen bij het trainen. Tevens vind ik de lidmaatschapsprijs niet duur ten opzichte van het grote aanbod van cardio en krachtapparatuur wat voor mij als student ook belangrijk is. Daarnaast de ruime openingstijden bij Maas en Waal fit ze zijn eigenlijk alleen op de zaterdag en zondagavond gesloten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Feline Braun, 19 jaar

Max Snelder, 21 jaar

Ik train bij Maas en Waal fit omdat er een mega aanbod van vaste krachtapparatuur, losse dumbels en racks. Je kunt gewoon lekker trainen zonder te hoeven wachten tot er een machine vrij is. De sfeer is altijd goed wat voor mij heel belangrijk is. Het personeel is behulpzaam, het is er altijd netjes schoon wat ik ook belangrijk vindt. Als je een keer mee wilt trainen kom dan is aan bij Maas en Waal fit.

Max Snelder, 21 jaar

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness tot EGYM bij Maas en Waal Fit

Met ons uitgebreide aanbod zijn we jarenlang de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Beneden-Leeuwen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: groepslessen, personal coaching, EGYM. Met onze Gratis Proefweek en de Lidmaatschapstest kan iedereen vrijblijvend kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Maas en Waal Fit

Maak kennis met Maas en Waal Fit