Fysio R

Maas en Waal Fit werkt nauw samen met Fyiso-R. Fysio-R is een fysiotherapeutisch centrum die de cliënt altijd centraal stelt. Hoogwaardige multidisciplinaire zorg staat bij Fysio-R hoog in het vaandel. Een goede rede om met elkaar samen te werken en in het kader van preventie een must.

Herstel- en preventieve zorg zijn de peilers van de praktijk die vooral zijn gericht op het totale bewegingsapparaat. Binnen Maas en Waalfit is er een grote diversiteit van apparatuur voor handen om optimaal te werken aan herstel en preventieve zorg. “Fitheid is een keuze!”. Fysio-R streeft er naar om binnen 5 behandelingen positief resultaat te halen. We hebben contracten met alle verzekeraars en hebben samenwerkingsverbanden met podotherapeuten, diëtisten en artsen.

Ons team bestaat uit 4 fysiotherapeuten en secretariaat. We hebben ruime openingstijden, ook in het weekend. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

Fysio R
arrow-down

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Revalidatie na operatie (Bijv nieuwe knie/heup/kruisband/meniscus/schouder/rug)
  • Dry needling (Aanprikken van spierknopen)
  • (Triggerpoint)Massage
  • Gefocusseerde shockwave (Behandelen van hielspoor, peesklachten, kalk, pijnlijke spieren, slijmbeursen)
  • Echografie (Aangedane slijmbeursen, kalk, pezen, spieren, gewrichten etc.
  • Percutane Needle Electrolyse (Behandeling van hielspoor, achillespees, kniepees, schouderpees)
  • Preventieve trainingsgroepen (Rugtraining, artrose, ouderentraining bijv in zwembad)
  • Medical taping
  • Fysiotherapie aan huis
  • Sportblessures

Meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Joelle van Zon, 21 jaar

Sinds januari doe ik nu Egym bij Maas en Waal Fit. Ik zocht al langer iets anders dan de reguliere fitness wat ik niet vol kon houden. Bij eGym worden alle toestellen eenmalig ingesteld op hoogte en op jouw kracht via een slimme krachttest. Deze gegevens worden opgeslagen op een eigen polsbandje. Hierdoor kun je daarna snel en efficiënt trainen in 30 minuten per training. Het is uitdagend omdat je iedere 6 trainingen een nieuwe training krijgt. Dit houd ik wel vol daarom is Maas en Waal Fit voor mij perfect.

Joelle van Zon, 21 jaar

Timo de Kleijn, 24 jaar

Fitness is naast mijn werk mijn grootste hobby geworden bij Maas en Waal Fit. Ik train er al vanaf 2013 en ik heb er mijn werk van gemaakt. Voor mij is het een soort van ontmoetingsplek geworden van vrienden uit Maas en Waal. De apparatuur is uitgebreid wordt regelmatig vernieuwd en ze zijn de laatste jaren enorm uitgebreid. Naast trainen vind ik het ook heerlijk even een zonnebankje te pakken voor een lekker kleurtje.

Timo de Kleijn, 24 jaar

Angelique van Zon, 51 jaar

Waarom ik voor Maas en Waal fit heb gekozen is met name de sfeer. Ik train in een kleinschalige ruimte op de eGym 2x per week 30 minuten. Het fijne is dat alles ingesteld wordt, in mijn vorige sportschool wist ik niet wat ik deed of ik wel het juiste gewicht had, of het aantal herhalingen wel klopte. Bij eGym wordt dit allemaal ingesteld dat is heerlijk. We zijn meestal met 5 a 6 personen in de circeltraining en er is altijd een eGym coach waar je met jou vragen terecht kan. eGym werkt voor mij echt, ik voel mij fitter en sterker waardoor ik beter door de dag kom. Zeker een aanrader.

Angelique van Zon, 51 jaar

Gerard van Bergen, 80 jaar

Sinds enkele jaren doe ik nu eGym ik voel me hier echt geweldig bij en ik roep altijd als ik dit blijf doen wordt ik zeker 90 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een autobedrijf. Ik spring nog graag in mijn auto om wat auto,s op te halen en dan rijd ik gerust alleen nog 500 a 600 km op en naar naar onze oosterburen. Het fijne van eGym is dat het kleinschalig ruimte is met rustige muziek. Ik ga 3x per week in de morgen en dan zie ik veel leeftijdsgenoten die ook vitaal ouder willen worden. Het is totaal anders dan de reguliere fitness waar ik niet zo van houdt. Ik kan het iedereen aanraden die toch wat wil doen maar die niet kiest voor de normale fitness met harde muziek om dit eens te proberen, wie weet zien we elkaar.

Gerard van Bergen, 80 jaar

Feline Braun, 19 jaar

Ik sport bij Maas en Waal fit omdat de sfeer er altijd goed is en ongedwongen. Ik sport er met veel vriendinnen en vrienden die elkaar helpen bij het trainen. Tevens vind ik de lidmaatschapsprijs niet duur ten opzichte van het grote aanbod van cardio en krachtapparatuur wat voor mij als student ook belangrijk is. Daarnaast de ruime openingstijden bij Maas en Waal fit ze zijn eigenlijk alleen op de zaterdag en zondagavond gesloten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Feline Braun, 19 jaar

Max Snelder, 21 jaar

Ik train bij Maas en Waal fit omdat er een mega aanbod van vaste krachtapparatuur, losse dumbels en racks. Je kunt gewoon lekker trainen zonder te hoeven wachten tot er een machine vrij is. De sfeer is altijd goed wat voor mij heel belangrijk is. Het personeel is behulpzaam, het is er altijd netjes schoon wat ik ook belangrijk vindt. Als je een keer mee wilt trainen kom dan is aan bij Maas en Waal fit.

Max Snelder, 21 jaar

left-arrow
right-arrow

Alles van Fysiotherapie tot EGYM bij Maas en Waal Fit

Met ons uitgebreide aanbod zijn we jarenlang de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Beneden-Leeuwen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: groepslessen, personal coaching, EGYM. Met onze Gratis Proefweek en de Lidmaatschapstest kan iedereen vrijblijvend kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.